REVIEW | Batavus Fier 2 elektrische bakfiets

Aanbevolen

De Batavus Fier 2 is een fijne bakfiets om mee op pad te gaan. De elektrische bakfiets met 2 wielen is erg wendbaar en gebruiksvriendelijk. De stoere kunststof bak is ideaal om kinderen mee te vervoeren. Het wordt zelfs eenvoudiger voor kinderen gemaakt om zelf in de bak te klimmen met een opstapje.

Een veilige en prettige fietsrit

De veiligheid van de fiets is dik in orde. De elektrische bakfiets is voorzien van V-Light. Daarmee heb je zowel overdag als in de avond het licht dat je nodig hebt. De voorkant van de fiets is voorzien van een krachtige koplamp. Naast het licht is ook de motor van de fiets erg veilig en comfortabel.

De Batavus Fier 2 heeft een elektrische middenmotor waarmee je zonder al te veel te zweten van A naar B kunt komen. De krachtige motor geeft de ondersteuning die jij nodig hebt tijdens het fietsen. Zo kun je zorgeloos genieten van een prettige fietsrit.

Het vervoeren van kinderen nog makkelijker

De bak van de elektrische bakfiets is erg geschikt om kinderen mee van A naar B te brengen. Er gaat niets boven het vervoeren van kinderen in de buitenlucht met de elektrische bakfiets. Daar is deze bakfiets erg handig voor. Het laadvermogen bedraagt maximaal 80 kilo.

Er zitten gordels aan de zijkant van de bak bevestigd voor extra veiligheid. Aan de zijkant van de bak kunnen kinderen zich vasthouden aan een rails. Deze rails is ook handig voor het instappen, er zit ook nog een klein opstapje bij waardoor dit makkelijker wordt gemaakt voor kinderen om zelf te doen. Je kunt er ook kleine kinderen in vervoeren met een kinderzitje.

Een mooi design

Als je van een elektrische bakfiets houdt met een stoere uitstraling dan ben je bij de Batavus Fier 2 aan het juiste adres. Het stevige frame van de fiets is zwart, net als de bak van de fiets. Die bak is gemaakt van kunststof. Het opstapje waarmee de kinderen makkelijk in de bak van de fiets kunnen stappen heeft een felrode kleur. Dat is een leuk en opvallend detail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...