zondag, april 28, 2024

REVIEW | Batavus Fier 2 elektrische bakfiets

Aanbevolen

De Batavus Fier 2 is een fijne bakfiets om mee op pad te gaan. De elektrische bakfiets met 2 wielen is erg wendbaar en gebruiksvriendelijk. De stoere kunststof bak is ideaal om kinderen mee te vervoeren. Het wordt zelfs eenvoudiger voor kinderen gemaakt om zelf in de bak te klimmen met een opstapje.

Een veilige en prettige fietsrit

De veiligheid van de fiets is dik in orde. De elektrische bakfiets is voorzien van V-Light. Daarmee heb je zowel overdag als in de avond het licht dat je nodig hebt. De voorkant van de fiets is voorzien van een krachtige koplamp. Naast het licht is ook de motor van de fiets erg veilig en comfortabel.

De Batavus Fier 2 heeft een elektrische middenmotor waarmee je zonder al te veel te zweten van A naar B kunt komen. De krachtige motor geeft de ondersteuning die jij nodig hebt tijdens het fietsen. Zo kun je zorgeloos genieten van een prettige fietsrit.

Het vervoeren van kinderen nog makkelijker

De bak van de elektrische bakfiets is erg geschikt om kinderen mee van A naar B te brengen. Er gaat niets boven het vervoeren van kinderen in de buitenlucht met de elektrische bakfiets. Daar is deze bakfiets erg handig voor. Het laadvermogen bedraagt maximaal 80 kilo.

Er zitten gordels aan de zijkant van de bak bevestigd voor extra veiligheid. Aan de zijkant van de bak kunnen kinderen zich vasthouden aan een rails. Deze rails is ook handig voor het instappen, er zit ook nog een klein opstapje bij waardoor dit makkelijker wordt gemaakt voor kinderen om zelf te doen. Je kunt er ook kleine kinderen in vervoeren met een kinderzitje.

Een mooi design

Als je van een elektrische bakfiets houdt met een stoere uitstraling dan ben je bij de Batavus Fier 2 aan het juiste adres. Het stevige frame van de fiets is zwart, net als de bak van de fiets. Die bak is gemaakt van kunststof. Het opstapje waarmee de kinderen makkelijk in de bak van de fiets kunnen stappen heeft een felrode kleur. Dat is een leuk en opvallend detail.

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je...

Meer artikelen

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je op vakantie bent. Wanneer je...

De voordelen van een bakfiets in de grote stad

Met de bakfiets door de grote stad. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Niet alleen wanneer je kinderen hebt, maar ook zonder kinderen. Daar waar...

Zo vind jij de perfecte bakfiets

Een bakfiets is een geweldige manier om kinderen te vervoeren, boodschappen te doen en zelfs te werken. Maar hoe kiest u de juiste bakfiets...

Tips voor de aanschaf van een elektrische bakfiets

Wanneer we het hebben over een vervoersmiddel dat helemaal terug is van weggeweest, dan hebben we het natuurlijk over de bakfiets. Waar dit type...