REVIEW | Cube Cargo Hybrid elektrische bakfiets

Aanbevolen

Als je de Cube Cargo Hybrid elektrische bakfiets tot je beschikking hebt, hoef je bijna nooit meer de auto of een ander vervoersmiddel te pakken. Je brengt er eenvoudig je kinderen mee naar school, kunt er boodschappen mee doen of mee naar je werk. Vanwege het stoere design is het een fiets waarmee je gezien wilt worden. Ook de technische functionaliteiten van de fiets zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Een sportief design

Het eerste dat opvalt als je deze fiets ziet, is het prachtige design. De fiets heeft een stoere zwarte kleur en een stevig frame. De fiets heeft een grote laadbak waar je veel spullen mee kunt vervoeren. In tegenstelling tot andere elektrische bakfietsen heeft deze fiets geen standaard bagagedrager en frame. Het achterwiel is relatief groot, dat geeft een stoere look aan de fiets en maakt het een sportief model.

Een krachtig en langdurig duwtje in de rug

De Cube Cargo Hybrid is een elektrische fiets die op het gebied van techniek en comfort aan alle wensen voldoet. Hij is voorzien van een krachtige middenmotor die speciaal voor bakfietsen is ontwikkeld. Ook de versnellingen voldoen aan de wensen. Je kunt er veel kanten mee op en neemt eenvoudig de snelheid aan die je aan wilt nemen. De accu gaat bovendien erg lang mee. Geen fietsrit is te lang.

Wendbaar en praktisch rijden

Met de 2 wielen is de Cube Cargo Hybrid erg wendbaar. De fiets trapt op een lichte prettige manier en geeft een natuurlijke ondersteuning. Het is bovendien handig dat je met de fiets makkelijk kunt sturen en veel kanten op kan. Je hoeft niet meerdere keren te steken of stukjes achteruit te rijden om een hoek om te komen. Bij andere bakfietsen kan dit soms wel het geval zijn. Vooral bij een bakfiets met 3 wielen komt dat vaker voor.

Veilige remmen

Ook niet onbelangrijk zijn de remmen van de fiets. Bij de Cube Cargo Hybrid zijn ze erg veilig en hoef je je geen zorgen te maken tijdens je fietsrit. De elektrische fiets is namelijk voorzien van hydraulische schijfremmen. Zowel aan de voor- als achterkant. Ook als de fiets flink is volgeladen met spullen of kinderen, kun je nog krachtig en effectief remmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...