REVIEW | Popal Travel elektrische bakfiets 7V

Aanbevolen

Met de Popal Travel elektrische bakfiets 7V heb je een elektrische fiets in handen waarmee je op een luxe, veilige en comfortabele manier mee op pad kan. Wegens meerdere voordelen is dit een fiets waar je blij van wordt. Zowel de technische kwaliteiten als het uiterlijk is erg goed in orde.

De juiste ondersteuning

Bij deze elektrische bakfiets zit de motor aan de achterkant bevestigd. Tijdens het fietsen geeft het een fijne ondersteuning. De actieradius van de accu bedraagt maximaal 80 kilometer. Dat is voor een elektrische fiets erg ruim.

Naast krachtige motor en de accu waarmee je lange afstanden af kunt leggen, heeft de fiets ook meerdere versnellingen. In totaal zijn het er 6. Zo kun je goed zelf de snelheid bepalen waarmee je fietst.

Uniek comfort

Een absoluut voordeel van de Popal Travel elektrische bakfiets is het comfort tijdens het fietsen. Het zadel en het stuur zijn dusdanig in te stellen dat je houding comfortabel is en je lekker zit. Ook is de bak van de fiets erg ruim. Dat draagt ook bij aan het comfort van de fiets. Er is ruimte voor wel 4 kinderen. Je kunt er ook voor kiezen om bagage mee te nemen. Dus of je nu de kinderen naar school wilt brengen of met de fiets boodschappen wilt doen, er is van alles mogelijk.

De fiets voor een veilige rit

Wegens de 3 wielen is de Popal Travel elektrische bakfiets erg stabiel. Als je ermee gaat fietsen hoef je bij het afremmen of fietsen op een langzaam tempo niet bang voor te zijn dat de fiets omvalt. Hij is uit zichzelf al in balans. Dat is wel zo veilig en praktisch. De fiets heeft V-brake remmen en verlichting. Ook kan het makkelijk op slot worden gezet. De accu is bovendien uitneembaar. Dat is erg praktisch met opladen omdat je dan niet de hele fiets naar het stopcontact hoeft te verplaatsen. Naast dat je de accu zo makkelijk kunt opladen, is het ook handig dat de accu zo minder snel kan worden gestolen. Hij zit immers niet meer op de fiets maar ligt veilig binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...