maandag, mei 20, 2024

REVIEW | Troy Elektrische bakfiets 7V

Aanbevolen

Als je zoekt naar een stijlvolle elektrische bakfiets met 3 wielen dan ben je bij de Troy elektrische bakfiets 7V aan het juiste adres. Deze fiets kun je voor meerdere doeleinden inzetten. Of je nu een ritje naar de stad wilt maken of je kinderen naar school wilt brengen, het is allemaal mogelijk.

Stabiel en krachtig

Aangezien de elektrische bakfiets 3 wielen heeft, kun je rekenen op een gebalanceerde rit. Je hoeft de fiets zelf niet in balans te houden. De ligging op de weg is stabiel. Ook als de bak volgeladen is en je op een rustig tempo fietst.

Bij een elektrische bakfiets is de kwaliteit van de motor, accu en versnellingen ook van belang. Bij deze fiets zit dat goed. De fiets heeft een krachtige achterwielmotor en met 7 versnellingen kun je goed bepalen hoe snel je fietst.

Goede accu

De accu van de Troy elektrische bakfiets heeft een actieradius van wel 70 kilometer. Dit is het aantal kilometers dat je met ondersteuning kunt fietsen. Op de display bij het stuur kun je handig zien hoeveel kilometer je nog met de accu kunt fietsen. Ook kun je daar de standen van de accu bedienen. Dat is wel zo handig.

Wat bovendien handig is, is dat de accu uitneembaar is. Daardoor hoef je niet de fiets naar een stroompunt te verplaatsen om hem op te laden. De accu kun je van de fiets af halen en in de stekker leggen. Dat is ook wel zo veilig, daardoor kan hij minder snel gestolen worden. Daarnaast blijkt het goed te zijn voor een accu op op kamertemperatuur op te laden. Meerdere voordelen dus.

Trendy display

Het leuke van de display bij de Troy elektrische bakfiets 7V is dat het een digitaal display is met verschillende kleuren. Dat is een uniek detail, je ziet dat niet vaak bij displays. Er is daarnaast gedacht aan leesbaarheid omdat het in het midden van het stuur is gemonteerd. Zo kun je goed inzien wat je tijdens het fietsen over de accu wilt weten.

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je...

Meer artikelen

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je op vakantie bent. Wanneer je...

De voordelen van een bakfiets in de grote stad

Met de bakfiets door de grote stad. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Niet alleen wanneer je kinderen hebt, maar ook zonder kinderen. Daar waar...

Zo vind jij de perfecte bakfiets

Een bakfiets is een geweldige manier om kinderen te vervoeren, boodschappen te doen en zelfs te werken. Maar hoe kiest u de juiste bakfiets...

Tips voor de aanschaf van een elektrische bakfiets

Wanneer we het hebben over een vervoersmiddel dat helemaal terug is van weggeweest, dan hebben we het natuurlijk over de bakfiets. Waar dit type...