REVIEW | Vogue Carry 3 elektrische bakfiets

Aanbevolen

Ben je op zoek naar een stoere elektrische bakfiets met een stabiele wegligging? Dan is de Vogue Carry 3 wellicht een goede optie. De fiets is niet voor niets uitgeroepen tot een van de beste elektrische bakfietsen met 3 wielen in het jaar 2021. Dat heeft het te danken aan het design en de technische kwaliteiten. Zowel de uitstraling als de specificaties van de bakfiets zijn erg goed in orde.

Stabiele wegligging

Waar de fiets erg goed op scoort, is de stabiliteit. Met de 3 wielen ben je zeker van een fijne wegligging en een ontspannen fietsrit. In de bak van de fiets is veel ruimte om spullen op te bergen of om kinderen te vervoeren. Zelfs met een volgeladen bak blijft de fiets eenvoudig om in balans te houden. In tegenstelling tot een bakfiets met 2 wielen hoef je niet je kracht in de strijd te gooien om de fiets recht te houden.

Technische kwaliteit

Op het gebied van technische specificaties zit je met de Vogue Carry 3 meer dan goed. De elektrische bakfiets beschikt over 7 versnellingen van Shimano en heeft sterke handremmen. De fiets is daarmee erg veilig.

Bovendien kun je rekenen op een comfortabele ondersteuning. De Vogue Carry 3 heeft een middenmotor die je goed op weg helpt tijdens het trappen. Het geeft een natuurlijk steuntje in de rug. Je kunt de aansturing bedienen. Ook met de accu kun je goed uit de voeten. De actieradius bedraagt gemiddeld zo’n 55 kilometer. Dat is over het algemeen meer dan genoeg.

Design

De Vogue Carry 3 is er zowel in een zwart bruine als volledig zwart exemplaar. Met beide kleuren beschik je over een elektrische bakfiets die er stoer en hip uit ziet. Ook is de bakfiets te combineren met een tal van accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een overkapping bij de bak als het weer wat slechter wordt. Bovendien is het een voordeel dat de fiets relatief goed betaalbaar is. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dik in orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...