REVIEW | Vogue 3 elektrische bakfiets

Aanbevolen

De Vogue 3 is een echte topper onder de elektrische bakfietsen. De 3 wielen geven stabiliteit, je beschikt over een krachtige motor en veel verschillende versnellingen. De elektrische bakfiets heeft een stoere uitstraling en je kunt veel meenemen in de bak. Het heeft alles wat je van een elektrische bakfiets kan wensen.

Prettige fietservaring

Met de 3 wielen heb je met de Vogue Carry 3 gegarandeerd een prettige fietservaring. De fiets kent een stevig frame, fijn zadel en een praktisch stuur. Door de 3 wielen geniet je van een erg stabiele wegligging. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de fiets omvalt omdat hij altijd in balans is. Dit kan fijn zijn als je moet stoppen bij een stoplicht of op laag tempo wilt fietsen. Een fiets met 2 wielen moet je dan in balans houden en dat is bij deze fiets niet het geval.

Goede en handige accu

Op het moment dat de accu vol is kun je er tot wel 70 kilometer ondersteund mee fietsen. Dit is de actieradius van de accu. In de meeste gevallen is dit aantal kilometers meer dan genoeg.

Het handige van de accu op deze elektrische bakfiets is bovendien dat hij afsluitbaar en afneembaar is. Als je de fiets dus niet gebruikt kun je ervoor kiezen om de accu veilig te sluiten. En wil je de accu gemakkelijk opladen zonder heel de fiets te verplaatsen? Dat kan. Dan neem je eenvoudig de accu van de fiets. Zo is het veel eenvoudiger om de accu naar een laadpunt te brengen en op te laden.

Praktisch vervoersmiddel

Ook het praktische aspect van de Vogue 3 mag genoemd worden. In de bak van deze elektrische bakfiets kun je veel spullen opbergen. Al fietsend in de buitenlucht breng je de spullen dan van A naar B. En wil je kinderen in de bak van de fiets meenemen? Dan is dat geen probleem. Die kunnen op een comfortabele manier in de bak plaatsnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...