REVIEW | Popal Cangoo Groovy

Aanbevolen

De Popal Cangoo Groovy is een elektrische bakfiets die van alle markten thuis is. De looks zijn uniek, de technische eigenschappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt genieten van ultiem fietscomfort. Wat bovendien een absoluut voordeel is van de bakfiets, is dat kinderen er zelf op een makkelijke manier in kunnen stappen. Het in- en uittillen van  je kinderen is bij deze fiets niet nodig.

Krachtig en veilig fietsen

Met de Popal Cangoo Groovy beschik je over een bakfiets met een krachtige motor. De motor zit op het achterwiel bevestigd. Verder heeft de fiets ook nog 6 versnellingen. Je kunt dus door middel van de versnellingen en ondersteuning van de motor de snelheid aannemen waarnaar je op zoek bent. Om het geheel compleet te maken heeft de fiets zowel voor als achter led verlichting en is ie uitgerust met sterke schijfremmen.

Een ruime en stijlvolle bak

Hetgeen zeker een pluspunt is van de Popal Cangoo, is de laadbak. Allereerst vanwege de looks. De bak is verkrijgbaar in een houten variant. Dit geeft een traditionele en natuurlijke uitstraling aan de fiets. Ook is het een duurzaam tijdloos materiaal dat lang meegaat.

Verder is de bak van de elektrische fiets praktisch omdat er veel bagage in kan worden meegenomen. Of je nu boodschappen, je huisdier of kinderen wilt vervoeren, er is van alles mogelijk. Er kunnen 4 kinderen in de bak plaatsnemen.

Wegligging en besturing

Met deze elektrische  bakfiets kun je op een fijne en stabiele manier op pad. Door de 3 wielen is de bakfiets automatisch al in balans. Het kost je dus geen moeite om de fiets recht te houden. Ook bij het stallen is dit handig, je hoeft niet te klungelen met een standaard.

Wat wel even wennen kan zijn bij het fietsen met 3 wielen, is het moment dat je schuin een heuveltje of stoepje op gaat fietsen. De fiets kantelt dan gedeeltelijk en dat kan in het begin lastig zijn. Dat wil niet zeggen dat het oncomfortabel is om met de fiets op pad te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren....

Meer artikelen

Wat is de beste elektrische bakfiets?

Een bakfiets is het ideale vervoersmiddel om spullen van A naar B te brengen of kinderen mee te vervoeren. In de bak van de...

De voor- en nadelen van een bakfiets met 3 wielen

Op het moment dat je een nieuwe bakfiets wilt gaan kopen, merk je dat er veel keuze is. Een van de dingen waar je...

Wat is de beste niet elektrische bakfiets?

Een bakfiets is tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in elektrische varianten, maar ook de niet elektrische varianten zijn geliefd. Of je nou bagage...

Zo verzeker je je bakfiets

Veel mensen vinden een bakfiets ideaal. De fiets is erg handig voor het vervoeren van spullen en/of kinderen. Het fijne is bovendien, dat je...