zondag, juni 23, 2024

REVIEW | Popal Cangoo Groovy

Aanbevolen

De Popal Cangoo Groovy is een elektrische bakfiets die van alle markten thuis is. De looks zijn uniek, de technische eigenschappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt genieten van ultiem fietscomfort. Wat bovendien een absoluut voordeel is van de bakfiets, is dat kinderen er zelf op een makkelijke manier in kunnen stappen. Het in- en uittillen van  je kinderen is bij deze fiets niet nodig.

Krachtig en veilig fietsen

Met de Popal Cangoo Groovy beschik je over een bakfiets met een krachtige motor. De motor zit op het achterwiel bevestigd. Verder heeft de fiets ook nog 6 versnellingen. Je kunt dus door middel van de versnellingen en ondersteuning van de motor de snelheid aannemen waarnaar je op zoek bent. Om het geheel compleet te maken heeft de fiets zowel voor als achter led verlichting en is ie uitgerust met sterke schijfremmen.

Een ruime en stijlvolle bak

Hetgeen zeker een pluspunt is van de Popal Cangoo, is de laadbak. Allereerst vanwege de looks. De bak is verkrijgbaar in een houten variant. Dit geeft een traditionele en natuurlijke uitstraling aan de fiets. Ook is het een duurzaam tijdloos materiaal dat lang meegaat.

Verder is de bak van de elektrische fiets praktisch omdat er veel bagage in kan worden meegenomen. Of je nu boodschappen, je huisdier of kinderen wilt vervoeren, er is van alles mogelijk. Er kunnen 4 kinderen in de bak plaatsnemen.

Wegligging en besturing

Met deze elektrische  bakfiets kun je op een fijne en stabiele manier op pad. Door de 3 wielen is de bakfiets automatisch al in balans. Het kost je dus geen moeite om de fiets recht te houden. Ook bij het stallen is dit handig, je hoeft niet te klungelen met een standaard.

Wat wel even wennen kan zijn bij het fietsen met 3 wielen, is het moment dat je schuin een heuveltje of stoepje op gaat fietsen. De fiets kantelt dan gedeeltelijk en dat kan in het begin lastig zijn. Dat wil niet zeggen dat het oncomfortabel is om met de fiets op pad te gaan.

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwe blogs

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je...

Meer artikelen

Een bakfiets of auto huren op vakantie

De meeste mensen kiezen voor een auto huren Spanje, maar je kunt natuurlijk ook een bakfiets huren als je op vakantie bent. Wanneer je...

De voordelen van een bakfiets in de grote stad

Met de bakfiets door de grote stad. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Niet alleen wanneer je kinderen hebt, maar ook zonder kinderen. Daar waar...

Zo vind jij de perfecte bakfiets

Een bakfiets is een geweldige manier om kinderen te vervoeren, boodschappen te doen en zelfs te werken. Maar hoe kiest u de juiste bakfiets...

Tips voor de aanschaf van een elektrische bakfiets

Wanneer we het hebben over een vervoersmiddel dat helemaal terug is van weggeweest, dan hebben we het natuurlijk over de bakfiets. Waar dit type...